Kanalizācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ecostars, SIA

Garkalne, Graudiņu 62, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Saules kolektori, saules kolektoru uzstādīšana, ūdens Boileri, boileri, boileru izgatavošana, boileru tirdzniecība. Apkures, radiatoru, silto sienu, grīdu izbūve. Kurināmie katli, kurināmo katlu izbūve. Koģenerācijas sistēmas, koģenerācijas sistēmu izbūve, apkures katlu automatizācija. Lietus kanalizācijas, fekālās kanalizācijas

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Pelēkā, baltā kanalizācija . ALCAPLAST. HL. M’ALPINE. RAWIPLAST. SAS. Viega. WIRQUIN.

EdemLab, SIA

Raunas 46-15, Rīga LV-1039
Ūdensapgāde un kanalizācija

Efiko, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
, ūdensapgāde un kanalizācija , ūdensapgādes projektēšana, ūdensapgādes projektēšana, ūdensapgādes sistēmas, , ūdens apgāde, kanalizācija , kanalizācijas sistēmas, kanalizācijas projektēšana, apkure, apkures sistēma

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

Eko osta, SIA

Tvaika 39, Rīga LV-1034
Atkritumi, atkritumu savākšana, atkritumu nodošana, naftas produktu atkritumi, naftas atkritumi, naftas produktu atkritumu savākšana, atstrādāta eļļa, pārstrādāta eļļa, izlietotie eļļas filtri, eļļas filtru savākšana, eļļas filtru nodošana, eļļas filtru utilizācija, piesārņota grunts zeme, piesārņotas zemes attīrīšana, piesārņotas

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

ElBaro, SIA

"Piebauskas" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901

ElBaro, SIA, Filiāle

"Piebauskas" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Ārējā kanalizācija , ūdensvadu, cauruļvadu sistēmas izbūve, renovācija, remonts, apkope, ūdens kanalizācija

Elbra, SIA

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
Elektromērījumi, māju celtniecība, būvmateriālu veikals, elektromontāža, Elbra SIA, kanalizācija , būvmateriāli, būvmateriālu veikals Ērgļos, celtniecības darbi Ērgļos, celtniecības un remontdarbi Ērgļos, ūdensapgāde un kanalizācija

Eldans, SIA

Kungu 29-1, Liepāja, LV-3401
Apkures sistēmu montāža, Katlu māju remonts, siltumsūkņi, apkures sistēmu montāža, kanalizācijas darbi, kanalizācija

Elektro AGA, SIA

Vaļņu 39, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Elektromontāžas darbi Cēsīs, projektēšana, tirdzniecība, veikali, santehnika, elektropreces, santehnikas preces, celtniecība, pakalpojumi. Elektropreces. Elektro slēdži. Elektro kabeļi Cēsīs. Elektro sadales skapji. Automātslēdži. Drošības sistēmas TV, audio, video vadi. Kabeļi, spuldzes. LED, sildītāji. Elektroinstrument.

Energo Rīga serviss, SIA

"Losbergi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Enesan, SIA

Rītausmas 2, Rīga, LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Avārijas dienests ✓ Ūdensapgāde ✓ Siltummezgli ✓ Ūdens filtru uzstādīšana ✓ Kanalizācijas ierīkošana ✓ Kanalizācijas serviss ✓ Ēku tehniskā apkalpošana ✓ Apkure ✓ Santehnikas uzstādīšana Mēs piedāvājam:: ✓ Elastīgu maksājumu sistēmu, kā arī fiksētu ikmēneša maksu un faktiskās darba izmaksas ✓ Speciālistus, kas strādā mūsu komandā, ar lielu pieredzi šajā jomā, meistari prot darīt savu darbu ātri un efektīvi ✓ Avārijas dienestu 24h septiņas dienas nedēļā  ✓ Garantiju visiem izpildītiem darbiem ✓ Risinājuma piedāvājums un darbu tāmēšana ir bez maksas ✓ Augstas kvalitātes materiālus un instrumentus, mēs sadarbojamies ar tādiem ražotājiem kā: ANT, Danfoss, TAC, Grundfos, Wilo, SWEP, Alfa Laval

Enfriho Group, SIA

Eimuri, "Jaunlaveri" , Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Difuzori ✓ Gaisa pūtēji

 

✓ Attīrīšanas iekārtu montāža ✓ Attīrīšanas iekārtu apkope ✓ Mini ekskavatora pakalpojumi Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas:

SIA "Enfriho Group" Latvijā pārstāv slovāku ražošanas uzņēmumu BIOCLAR. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtu montāža un serviss. Piedāvājot bioloģiskās sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un gaisa pūtējus ražošanas uzņēmumiem ar celtniecību saistītiem uzņēmumiem, kā arī privātam sektoram. Uzņēmuma galvenā vērtība ir klients, to pierādām, strādājot ar maksimālu atdevi, lai klients savu preci vienmēr saņemtu laikā.