Kanalizācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GR tīrība, SIA

Loreķu 9, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Aizdambējusies kanalizācija . Trubu tīrīšana.

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
SIA "GRUNTERS" pakalpojumi:: ✓ teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ ūdens un kanalizācijas sistēmu izbūves darbi ✓ ēku demontāžas darbi

Uzņēmums plāno darbību ilgtermiņā, tādēļ ikvienam klientam ir drošs un uzticams partneris, lai veidotu ilgtspējīgu sadarbību gan jauno būvprojektu realizācijas jomā, gan īstenojot dažādus esošo tīklu un teritorijas rekonstrukcijas plānus.

GV-96 Service, SIA

Akmens 3, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Transporta, celtniecības tehnikas, ekskavatora noma, pakalpojumi visā Latvijā, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē

GX4, SIA

Struktoru 15, Rīga, LV-1039
Darbus veic gan privātpersonām, gan juridiskām personām. Strādā ar namu apsaimniekotājiem. Ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu izbūve, montāža, remonts. Apkures sistēmu montāža, remonts. Siltumsistēmu, siltummezglu montāža, remonts. Aviācijas darbi. Santehnikas uzstādīšana, remonts. Santehnikas uzstādīšana un remonts dzīvokļos,

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Garkalnes inženiertīkli, SIA

Garkalne, Vidzemes šoseja 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137

Garkalnes ūdens, SIA

Brīvības gatve 455, Rīga, LV-1024
Ūdensapgāde, kanalizācija . Aukstais, karstais ūdens.

Gastex, SIA

Mēmeles 4a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Kanalizācija . Kanalizācijas sistēmu izbūve un būvuzraudzība. Rakšanas darbi., Kanalizācija . Katram ēkas īpašniekam jāizlemj, kur un kā novadīt KANALIZĀCIJAS notekūdeņus.

Geotech, SIA

Saules 61f, Madona, Madonas nov., LV-4801

Geriants, SIA

Strādnieku šķērsiela 5, Rēzekne LV-4604

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.

Globe Master, SIA

A.Grīna bulvāris 15-6, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums SIA GLOBE MASTER nodrošina augsta līmeņa profesionālu pilnu nekustamo īpašumu pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un nekustamo īpašumu darījumu pakalpojumu klāstu gan juridiskām, gan fiziskām personām.

 

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Green Clean, SIA

Stiklu 12g, Daugavpils LV-5404
Tualetes kabīnes. Apkalpošana un izīrēšana. Asenizācija. kanalizācijas aku un bedru tīrīšana. Kanalizācijas un drenāžas sistēmu skalošana. Karcher augstspiediena mazgātājs. Bio tualetes. Pārvietojamo biotualešu apkalpošana, noma, īre, izīrēšana. Biotualetes, pārvietojamās tualetes. Mobilās tualetes, ekoloģiskās, ekotualetes.