Kanalizācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

B.E.Serviss, SIA

Rāmuļu 29, Rīga, LV-1005
sistēmu skalošana, aizsērējuma likvidācija, tvertņu un rezervuāru tīrīšana, šķidrie atkritumi, sadzīves kanalizācija , notekūdeņi, notekūdeņu un kanalizācijas atsūknēšana, dūņas un nosēdumi, kanalizācijas tīrīšana Rīga, kanalizācija

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Miniekskavators, 30 cm, 50 cm kauss, 120 cm planējošais kauss, pīķis, zemes urbis, koku un zaru kniebējgalva, satvērējs, sijāšanas kauss, piekabe-pašizgāzējs, meža piekabe, universālais ekskavators, rototilts, planējošais kauss, rokamais kauss, celmu laušanas pīķis, sniega lāpsta, sijāšanas kauss, palešu dakšas, Ekskavators 26t, Yanmar

BC Engineering, SIA

Āraišu 6, Rīga, LV-1006
Attīrīšanas iekārtas, Kanalizācijas attīrīšanas iekārtas. notekūdeņu attīrīšanas iekārtas. Rūpniecisko notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, Flotācijas iekārtas.

BCB Engineering, SIA

Krūzes 38, Rīga, LV-1002
Ūdensapgāde un kanalizācija

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Bruģēšana, Bruģēšanas darbi, Bruģa ieklāšana, Bruģakmens likšana, Bruģakmens remonts, Ceļu un laukumu būvniecība, Bruģakmens labošana, Kanalizācijas, ūdensvadu un kabeļu ierakšana un montāža, Ēku uzturēšana un apsaimniekošana.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Celtniecības darbi un remontdarbi, sākot ar pamatiem ✓ Jaunu ēku, māju, ražošanas būvju un telpu celtniecība ✓ Ēku rekonstrukcija, māju siltināšana ✓ Apdares darbi ✓ Ēku kapitālais remonts, telpu tehniskā modernizācija ✓ Telpu uzkopšana, uzkopšanas darbi, serviss pēc remontdarbiem

BIGSA, SIA

Zemzaru 3, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kanalizācija , kanalizācijas sistēmas, kanalizāciju sistēmu izbūve, ūdensvadu izbūve, ūdensvadu sistēmu

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

BMN, SIA

Celtnieku 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001

BT Būve, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1046
Kanalizācija . Ūdensvada remonts. Ugunsdzēšanas tīklu uzstādīšana.

Baložu zaļā sēta, SIA

"Viesturi" , Limbažu pagasts, Limbažu nov.
darbi Vidzemē, būvgružu utilizēšana, santehnikas darbi, santehniķis, santehniķa darbi, ūdensapgāde, kanalizācija

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Baltic Aqua, SIA

Biķernieku 162a, Rīga LV-1079
Ūdensapgāde un kanalizācija . BWT mehāniskie filtri. BWT Nano Total Energy.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Baltic Drain, SIA

"Ceļmalnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015