Kanalizācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskie līdzekļi jūrniecībai ✓ Ūdens attīrīšana un apstrāde ✓ Apkopes produkti ✓ Tvertņu tīrīšana ✓ Aprīkojuma tīrīšana ✓ Kruīza kuģu tīrīšana Par mums::

SIA "Marine Care Baltic" piedāvā plašu pakalpojumu un produktu klāstu jūrniecības, kā arī rūpniecības vajadzībām un tīrīšanai. Dažādi pretkorozijas aizsardzības līdzekļi, ķīmiskā tīrīšana un citi pakalpojumi. 

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

AZ - BIO, SIA, BIO TUALETES

Kovārņu 14a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

SIA "AZ-BIO" nodarbojas ar pārvietojamo bio tualešu nomu, tirdzniecību un apkalpošanu. Piedāvājam arī roku mazgājamo iekārtu īri un nodarbojamies ar atkritumu urnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam kanalizācijas izvešanu, asenizācijas pakalpojumus.

3d birojs, SIA

1905.gada 5-7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Arhitektūras un projektēšanas birojs „3d birojs” – uzticams sadarbības partneris dažāda mēroga projektu izstrādē, saskaņošana, vadīšanā un autoruzraudzībā. Sākot no gaumīgām privātmājām līdz pat apjomīgām sabiedriskām ēkām un citiem iespaidīgiem objektiem.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
✓ Tahogrāfi. ✓ Horizontālā urbšana. ✓ Kravu pārvadājumi Eiropa, Krievija. ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi. ✓ Kravas auto evakuācija. ✓ Smagās tehnikas, traktoru, kombainu evakuācija. ✓ Auto treilera, auto vedēja pakalpojumi. ✓ Tahogrāfu tirdzniecība, uzstādīšana, remonts, pārbaude, sertifikācija.

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Ceļu, ielu, laukumu projektēšana. Ceļu, ielu, ietvju, gājēju celiņu, pieturvietu, stāvlaukumu, veloceliņu, projektēšana, tehnisko projektu izstrāde. Ceļu, inženiertīklu projektēšana un būvuzraudzība. Ārējie ūdensvada tīkli projektēšana, kanalizācijas tīklu projektēšana, ceļu projektēšana Jelgava, inženiertīklu projektēšana

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

NORD GROUP, SIA

Vestienas 20, Rīga LV-1035

Gadu gaitā esam parādījuši daudzas veiksmīga uzņēmuma īpašības, līdz ar to nemitīgi papildinām savas aprindas ar nozīmīgiem partneriem būvniecības vidē, palīdzot daudz ko paplašināt un papildināt būvniecības nozarē.

Katru dienu mēs gūstam milzīgu pieredzi un spējam mācīties no citu kļūdām.

Mūsu speciālisti veic arī darbus mājās, birojos, veikalos un komerctelpās:: - Demontāžas darbi.

- Jumta seguma uzstādīšana.

- Fasādes darbi.

- Regipša darbi, sienas un griestu apšuvums.

- Krāsošanas darbi, tapetēšana.

- Flīzēšana.

- Lamināta, linoleja, vīnila un paklāju uzklāšana.

- Santehnikas darbi.

-Būvdarbu tāmes sastādīšana.