Kanalizācija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Apraksts:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

Baltichomes

Jaunrozes 9 k.1, Rīga LV-1035
Par mums:

Baltic Homes misija ir palīdzēt ikvienam interesentam nonākt līdz savai sapņu mājai, īstenojot savas intereses. Sadarbībai atvērti! Uzticamība, kvalitāte, ātrums. 

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam. 

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k.4-4, Rīga LV-1058
Mūs raksturo:: ✓ Augstas kvalitātes serviss Gaspro speciālisti spēj uzņemties tehniski vissarežģītākos objektus, pateicoties 30 gadu pieredzei nozarē. ✓ Pastāvīga darbinieku apmācība Darbinieki tiek pastāvīgi izglītoti, apmeklējot apmācības pie lielākajiem apkures iekārtu ražotājiem Vācijā un Polijā. ✓ Konkurētspējīgas cenas Visi materiāli tiek piegādāti tieši laikā uz konkrēto objektu, tādā veidā ietaupot noliktavas izmaksas.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

Anekso, SIA

Krasta 60, Rīga, LV-1003
Mūsu mērķis:

Cilvēka dzīves kvalitātes paaugstināšana un uzlabošana, resursu taupīga izmantošana, atkritumu apjoma mazināšana un enerģijas atkārtota izmantošana.

Mūsu specializācija: ✓ Siltumsūkņi ✓ Biokanalizācija (bioloģiskā kanalizācija) ✓ Bioattīrīšanas iekārtas (bioloģiskās attīrīšanas iekārtas) ✓ Apkure ✓ Inženiertehniskās sistēmas ✓ Inženierkomunikācijas ✓ Gaiss - ūdens sistēmas ✓ Gaiss - gaiss sistēmas ✓ Ūdens apgāde ✓ Sadzīves kanalizācija ✓ Lietus kanalizācija ✓ Kondicionēšana ✓ Ventilācija ✓ Rekuperācija ✓ Renovācija ✓ Būvniecības darbi ✓ Betona pamati ✓ Stiegrošana, stiegrojums  ✓ Armēšana, armatūra ✓ Projekts ✓ Ārējie tīkli ✓ UK ✓ AVK ✓ UKT ✓ LKT

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

Jūrmalas ūdens, SIA

Promenādes 1a, Jūrmala, LV-2015
Ūdens apgāde, ūdensapgāde, avārijas dienesti, kanalizācija , kanalizācijas sistēmas apkope, avārijas darbi

Garkalnes ūdens, SIA

Brīvības gatve 455, Rīga, LV-1024
Ūdensapgāde, kanalizācija . Aukstais, karstais ūdens.

Ūdens Pro, SIA

Skolas 21-215F, Rīga LV-1010
Kanalizācija . Kanalizācijas projektēšana. Ūdensvads un kanalizācija . Projekts kanalizācijai.