Kanalizācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Motora aizsargi, motora aizsargu ražošana, motora aizsargu uzstādīšana, triecienizturīgi motora aizsargi, kompozītmateriāla motora aizsargi, kartera aizsargi, transmisijas aizsargi, dzinēja kartera aizsargi, auto rezerves daļu tirdzniecība, aizsargpannas, kompozīta pagrabs, ekopagrabs, tilpnes un rezervuāri, cisternas, savākšanas

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Montāža, ūdens apgāde, ūdensapgāde, kanalizācija , gāzes apgāde, ventilācija, apkure, kondicionēšanas

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16-98, Rīga LV-1046
Artēziskais urbums, Ūdensapgādes urbums, Artēziskās akas Zemgale, Kurzeme, Artēzisko aku urbšana, Dziļurbumi, dziļurbums Zemgale, Kurzeme, Tukums, Talsi, Jelgava, Dobele, Saldus, Rīgas apkaime, apkārtne, Artēzisko aku aprīkošana, dziļurbumu aprīkošana, remonts, Aku tamponāža, veco urbumu likvidācija, Artēzisko aku ierīkošana,

Latvijas Pazemes Ūdeņi, SIA

Dravnieku 6-100, Rīga LV-1021
ģeoloģiskā izpēte, ģeoloģija, grunts un gruntsūdens analīzes, karjeru izpēte, ēku pamatu apsekošana, kanalizācija

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

DKD, SIA

Cēsu 31 k.2, Rīga, LV-1012
Specializējamies:: ✓ Siltumsūkņi ✓ Sienas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas katli ✓ Automātikas ✓ Ūdens sildītāji ✓ Radiatori ✓ Dzesēšanas sistēmas ✓ Ventilācijas sistēmas Siltumtehnikas oficiālie izplatītāji: ✓ BUDERUS ✓ BOSCH ✓ VIESSMANN ✓ MIDEA ✓ DAIKIN ✓ THERMIA ✓ ZEHNDER GROUP ✓ PANASONIC

''UKP birojs'', SIA

Vilces 5, Jelgava LV-3008
Apraksts: Uzņēmums veic ūdensapgādes un kanalizācijas (ieskaitot lietus ūdens kanalizāciju) ārējo un iekšējo tīklu projektu izstrādi. Katram klientam tiek piemērota individuāla pieeja.

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: SIA “DOBELES ŪDENS” ir Dobeles novada pašvaldības izveidota kapitālsabiedrība, kas nodrošina Dobeles novada iedzīvotājus, iestādes un uzņēmumus ar centralizētiem ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem. Uzņēmuma pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde, kā arī notekūdeņu savākšana un attīrīšana. Papildus veicam lietus kanalizācijas un publiskās infrastruktūras uzturēšanu, kā arī citus pakalpojumus, skat. mājaslapā www.dobelesudens.lv

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

NM Construction, SIA

Muižas 39, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Uzņēmums ar ilgstošu darba pieredzi, veic ūdens un kanalizācijas sistēmu projektēšanu un būvniecību. Kvalitatīvs darbs un klientu vēlmju ievērošana. Aicinām sadarbībā!

Sanmezgls, SIA

Zeļļu 7, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Sanmezgls" veic visa veida santehnikas darbus Vidzemē:

✓ ūdens apgādes sistēmas ierīkošana un remonts, ✓ kanalizācijas sistēmas ierīkošana, ✓ drenāžas izbūve, ✓ dziļurbumu aprīkošana, ✓ santehnisko iekārtu uzstādīšana, ✓ apkures sistēmas uzstadīšana.

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Min Trak Tex, SIA

Kaivas 50 k.4-106a, Rīga LV-1021

Piedāvājam plaša spektra bio attīrīšanas iekārtu izgatavošanu un uzstādīšanu. Iekrāta daudzu gadu pieredze, un līdz ar to katram objektam piedāvājam izdividuālu risinājumu. Strādājam gan ražotnē, gan izbraukumos, varam to izgatavot arī objektā. Mūsu produkcija ir kvalitatīva, ar augstu stiprības koeficientu, līdz ar to tā ieguvusi noturīgu klientu uzticamību. 

MCA būve, SIA, Kanalizācijas serviss

Arāju 2, Jelgava LV-3003
Apraksts:

Asenizācijas pakalpojumi Jelgavā un Jelgavas novadā. Apkalpojam privātpersonas un uzņēmumus. Piedāvājam Bioloģisko attīrīšanas iekārtu apkopi, nosēdumu tvertnes atsūknēšanu, kanalizācijas un lietus ūdens cauruļvadu skalošanu ar augstspiediena iekārtu.

Bioloģiskās kanalizācijas iekārtas apkope jāveic kā minimums reizi gadā!

Piedāvājam slēgt apkalpošanas līgumu un mēs visu izdarīsim Tavā vietā - izmazgāsim, izvedīsim visu lieko un, ja vajadzēs veiksim arī iekārtas remontu!

Aquabalt, SIA, ūdens filtri, filtru iekārtas

Latgales 256A-3.st., Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Ūdens filtri,ūdens filtru ierīces, ūdens filtru iekārtas ✓ Dzeramais ūdens, tīrs ūdens ✓ Akvafor ŪDENS FILTRI ✓ Ražošanas sistēmas ✓ Ūdens paraugi ✓ Dzeramā ūdens filtri, filtru sistēmas ✓ Ūdens attīrīšanas sistēmas ✓ Filtru uzstādīšana, montāža ✓ Ūdens analīze, ūdens ekspertīze ✓ Ūdens atdzelžošana ✓ Ūdens mīkstināšana ✓ Ūdeņraža ūdens ģenerators, ūdeņraža ģeneratori ✓ Ūdens filtri Aquathin, Aquaphor, AquaFilter

Enfriho Group, SIA

Eimuri, "Jaunlaveri" , Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Difuzori ✓ Gaisa pūtēji

 

✓ Attīrīšanas iekārtu montāža ✓ Attīrīšanas iekārtu apkope ✓ Mini ekskavatora pakalpojumi Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas:

SIA "Enfriho Group" Latvijā pārstāv slovāku ražošanas uzņēmumu BIOCLAR. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtu montāža un serviss. Piedāvājot bioloģiskās sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un gaisa pūtējus ražošanas uzņēmumiem ar celtniecību saistītiem uzņēmumiem, kā arī privātam sektoram. Uzņēmuma galvenā vērtība ir klients, to pierādām, strādājot ar maksimālu atdevi, lai klients savu preci vienmēr saņemtu laikā.

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.

Kronmat Baltic, SIA, FAKRO oficiālais pārstāvis

Ulbrokas 42g, Rīga LV-1021
Uzņēmums piedāvā: ✓ Jumta logi ✓ Bēniņu kāpnes ✓ Sienas lūkas ✓ Virsgaismas logi ✓ Gaismas tuneļi ✓ Logi ✓ Hidroizolējošie pieslēgumi ✓ Jumta plēves un membrānas ✓ Lietus ūdens notekcauruļu sistēmas ✓ Jumtu lūkas ✓ Fasādes logi

Poliurs, SIA

Ozolnieki, Saules 8, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts:

SIA "Poliurs" ir 1995. gadā dibināts uzņēmums, kas pamatdarbību veic divos galvenajos virzienos: 

✓ rūpnieciski izolētu cauruļvadu ražošana,    ✓ plastmasas cauruļu un dažādu profilveida izstrādājumu ražošana.

Uzņēmumā ir ieviestas starptautiskajiem ISO standartiem atbilstošas kvalitātes un vides pārvaldības sistēmas, regulāri tiek veikta ražošanas tehnoloģiju modernizācija un darbinieku kvalifikācijas paaugstināšana. SIA "Poliurs" 25 gadu darbības laikā ir kļuvusi par uzticamu izolēto cauruļvadu piegādātāju siltumapgādes uzņēmumiem Baltijas valstīs, Skandināvijā un Rietumeiropā.

Salas Company, SIA, sūkņu remonts, serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Sūkņu un iekārtu piegāde notekūdeņu pārsūknēšanas un attīrīšanas sistēmām, ūdens apgādei un apkurei. Pārstāv ITT FLYGT. Automātisko vadības iekārtu izgatavošana un piegāde